Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1624231

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?
Sven Sewage: Men för HELVETE Sven...ta å kolla upp det där med rasistiska uttalanden innan du öppnar kakhålet...Sevc blev ju fälld för det han sa...å få seee...vilket lag är det han spelar för kommande säsong?

Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Knegare:

och Knegare kommer ut ur garderoben som en ej-Skellefteå bo. Tillsammans med hjonet kan han dissa AIK och Skellefteåbor i allmänhet. Näe, han är från en håla mellan Umeå och Lycksele, garanterat lite av en "genetikens högborg"?

Knegare är ingen riktig AIKare som lierar mig med hjon som gottgör sig över våra spelartapp och tillsammans hånar Skellefteåbor.

Sen Sevc... dömd i diciplinnämnden efter att ha erkänt att han kallade Rahimi för "you f*ckin gipsy!" Rahimi skrek "you f*ckin pussy" till Sevc som skrek tillbaka i stridens hetta ute på isen. Sevc erkände sitt snedsteg, även om jag personligen inte tycker att Gipsy är ett allvarligt rasistiskt ord. Men Sevc sa i alla fall inte, näe, jag sa You fuckin Gips-staty till Rahimi, han hörde fel. Vidare tog han Färjestsadssupportrarnas insamlade bötespengar och skänkte dessa till välgörenhet och insisterade att han skulle betala ur egen ficka. Lite mer klass i det agerandet än att först stå i TV med röda kinder och stamma fram "näe jag är inte rasist" och sen komma med några efterhandskonstruktioner om svinjävla regler.