Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1624204

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?
Alltså, nog fan är man glad över att Skellefteå AIK ej har rasistiska utfall av klubbens representanter, misshandel på krogen av spelare, dopingbrott av spelare, tidigt sommarlov, köpmani och sargutdunkarmedley + bisvärm framför den egna kassen som klubbens grundpelare och värdegrund. Det skulle kännas riktigt riktigt tungt om så vore fallet. Nog förstår man att de kör med avledande manövrar och rabiat avundsjuka stup i kvarten.

Tycker fan riktigt synd om Wallmark nu också. Hade han haft lite stake och tålamod hade han kunnat spela i det fina svartgula a-laget i vinter. Nu blir det istället att jaga sargutpucken non-stop och sen gå all-in på ett flipperspel i offensiven tillsammans med lagkompisarna som har ström i klubban alternativt stelopererade handleder. Seriöst, det måste fan kännas jobbigt för honom. Det skulle liksom kännas som att man gjorde slut med flickvännen i tonåren för att hon hade tandställning och var lite tjock, fast hon hade en bra personlighet. Sen bantade hon och blev fotomodell när hon tog bort tandställningen, och hade kvar den fina personligheten. Helvittes vad man skulle gräma sig, man kunde fan ha gift sig med drömprinsessan men man hade inget tålamod och gjorde sitt livs misstag. Stackarn!

Svarskommentarer

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?
Sven Sewage: Men för HELVETE Sven...ta å kolla upp det där med rasistiska uttalanden innan du öppnar kakhålet...Sevc blev ju fälld för det han sa...å få seee...vilket lag är det han spelar för kommande säsong?

Sv: Bra värdegrunden i föreningen?

Sven Sewage:

Kom att tänka på en grej. Vad var det han hette, erat rattfyllo som körde dyngrak under kvalserien så allt sket sig för Skaik? Samma år klubben var sponsrade av någon "dont drink and drive" kampanj och hela Sverige skrattade. Det var i alla fall inte Jimmie, det minns jag med säkerhet.

Visst hotades journalisten som skrev om det också. Journlisten var inte Fahlman, det minns jag också med säkerhet.