Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1641075

Sv: 1515140141048

Farbror Barbro:

Man får tacka för de värmande orden Barbro.

Om jag skulle beskriva hösten här på hockeysnack så skulle jag nog skildra det som att ensammen försöka försvara regionens enda kunskapens träd ute på en öde ö, omringad av en gigantisk bisvärm av orcher, rumpnissar och diverse medlöpare till den mörka sidan. En svår uppgift på papperet, javisst, men betänk att en ensammen jedikrigare lätt kan plocka ner en hel bataljon med gnetklonrobotar. Men nu har jag fått förstärkning av självaste vapenbrodern Farbror Barbro och det är jag givetvis väldigt glad och tacksam över! :-)

Man måste ju försvara sitt revir från mörkerkrafterna, absolut! Nu är ju vårt revir ganska så maffigt, från Umeå ända upp till treriksröset, förrutom den östra lilla orch-fläcken som i folkmun brukar kallas för ingenmansland, samt de mer förorenade och mindre hallonluktande delarna av Piteå då. Så alla vaktförstärkningar mottages hjärtligt.

Hur hittade du hit? Jag gjorde det med google. Google är fantastiskt! Pröva till exempel att i sökrutan skriva in "tråkig hockey" och se vilket tredje ord som ploppar upp? Det funkar t om med bara "tråkig ho" sen fylles resten i automatiskt. Själv sökte jag på "fanatiskt fullblodsmongo ända ut i fingerspetsarna" och hamnade direkt på gnetlagets sida här på hockeysnack när jag klickade på den första länken.

Denna hockeysäsong har alla möjligheter till att bli en mycket rolig och minnesvärd sådan. Tänker nu inte bara på ett långt och spännande slutspel i vanlig ordning, utan nu tror och hoppas jag även på en riktig kvalserieduell om vem som ska vara sämst i norrland. Då blir det helt klart läge att utrusta sig med både popcorn och dubbla näsdukar för att skydda kläderna vid de värsta fnitteranfallen.

Sen det här med melodier och singalongtexter... är det för tidigt att dra igång ett jultema nu i November redan? Vad tror du?


Svarskommentarer

Sv: 1515140141048
Sven Sewage:Hur han/hon/ hittade hit? Enkelt, kände lukten av allt ditt skitsnack.

Sv: 1515140141048
Sven Sewage: Ganska genomskinligt att regga på ytterligare ett nick som bara måste hylla dig. Hylla sig själv, det var ju ett nytt lågvattenmärke.

Vad gäller min mamma så är hon inte ledsen längre i alla fall. Hon avled plågsamt för fyra år sen i ALS.

Din dumma jävel...