Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1646116

Sv: 1515140141048

Farbror Barbro:

"Rytter tror jag lever i en bubbla. Albin Runesson vs Aho"

Var endast ett exempel för att visa hur en hypad spelare som Aho har presterat, för enligt stats är dom ungefär jämförbara

"Ja Modo har släppt upp många juniorer men dom är ju inte bra och var är konkurrensen i A-laget? Dessutom har dessa juniorer väldigt lite med Örnsköldsvik,Ångermanland eller ens Västernorrland att göra"

Två saker i detta, förmodligen är dom ganska bra eftersom tre av dom ligger i toppen av juniorernas poängliga (Nylander/Kempe/Olofsson). Sedan kan du ju kolla vart Olofsson, Kempe, Öhman, Runesson och Ullmark kommer ifrån innan du uttalar dig.

"Axel Holmström tar jag alla dar före W Nylander."

Det är du nog ganska ensam om, tacka nej till en spelare som snittar 1p/match.

Märker du inte att du säger emot dig själv? Först argumenterar du för att SHL inte blivit sämre, sedan så är anledingen att modo släppt upp många juniorer för att A-laget är kasst och inte för att juniorerna är bra. Hur ska du ha det?

"Damlaget kostar och Modo som går back kanske borde fundera på ta ansvar för ekonomin."

Ja vi kanske skulle avveckla damlaget, men hur som helst så skulle jag aldrig slå mig för bröstet och hävda att man utvecklar svensk hockey ifall man inte anser sig ha råd med ett damlag i högsta serien. 


Svarskommentarer

Sv: 1515140141048

Rytter: Att du ens orkar disskutera med trollet? Han erkänner ju till å med att allt han gör är att trolla.

Lite utav en skymf mot HS att han får härja på fritt men man får ge han att han allt som oftast håller sig på sitt eget hörn. Inte som Brynästrollen för ett tag sedan som gjorde personpåhopp i varje bok.