Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1660311

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage:

Sven, Sven, Sven. Ärligt talat? Förstår du inte varför en del blir lite irriterade på dig?

Du har ingen som helst ödmjukhet inom dig? Du spyr galla till höger och vänster och blåser upp dig på ett sätt att man spyr på det.  Ni är just nu störst bäst och vackrast, alla vet om det. Men vet du? inget vara för evigt, inte ens saiks mega--succé! För inte många år sedan var ni ett strykgäng i allsvenskan.

mitt lag har i perioder också varit störst, bäst och vackrast. De flesta lag har haft sin glans då och då. Försök vara lite ödmjuk och njut av stunden. Snart är Modo bäst igen eller fbk eller Luleå. Den som lever få se. Va inte en dålig vinnare, det vänder som sagt jävligt fort.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
brynäs08:Hej på dig! Du verkar ha lite vett innanför pannbenet... precis som du säger ... i dag vet vi att SAIK är de bästa laget ... nästa år kanske dom är ett mittenlag... vad vet vi...jag är optimist... vi har klarat konken...man hoppas som en gammal trogen supp. att vi kan klättra upp o utmana detta oövervinneliga lag om förstaplatsen på tronen! ( SAik har gjort det.) Varför ska ingen annan klubb kunna göra desamma?

Sv: Skellefteå AIK

brynäs08:

jag förstår att många blir irriterade och att jag retar gallfeber på folk. Inga problem med det.

Visst är det fel att vara en dålig vinnare, precis som det är dåligt att vara en dålig förlorare. 

Det är bara så sjukt många dåliga förlorare här inne på hockeysnack att någon bara måste vara en dålig vinnare för att de ska bli någon slags balans, och jag får ta på mig den rollen. Ribban här inne är satt så låg, bara att kolla på historiken på Qatars sida, att det är omöjligt att vara anständig och hålla någon slags klass. Det passar mig perfekt. :-) 

Jag njuter jävligt mycket, och jag tror absolut inte att vi kommer att vara bäst för evigt. Så är det. Men ifall Skellefteå AIK låg på kvalplats, och rivalerna runt strecket köpte in 30 spelare, så skulle jag nog oroa mig mer om dessa köp än ifall Färjestad i ointaglig serieledning köpte in en stjärnspelare. Så vi är olika.

Janne Pesonen, vem annars, gör matchens enda mål och blir således matchvinnare mot Tre Kronor. Tänk tänk tänk om vi istället köpte in Daniel Mannberg istället, då skulle man ha vart nöjd! 


Sv: Skellefteå AIK
brynäs08:Det var inte dumt skrivet