Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1671221

Sv: Skellefteå AIK
Kaiser: Det är inte tu tal om saken att ni är det bättre laget och med allra största säkerhet går vidare till semifinal. Vi är ganska så nöjda att vi står upp så bra mot er. Det hänger mycket ihop med att Bulan ingjutit ett mod och självförtroende i laget. Vi spelar med en helt annan energi och jag är ganska så övertygad om att vi är ett mycket jobbigare lag att möta. Vi är tydligare i allt vi gör och jag tror som du. Hade vi haft detta spelet så hade vi nog nosat mot topp fyra.

För er del så behöver ni ju växla upp ordentligt. Det spelet ni presterade igår kommer inte att räcka. FHC och LHC kommer straffa er betydligt hårdare då de har vassare målskyttar än vad vi har. Vi hade FEM frilägen under de två första perioderna och gjorde noll mål.

Du är en trevlig filur som verkar veta vad du pratar om. Jag måste erkänna att jag blir ganska så provocerad av SvenBarbros onyanserade alster. Det blir att man sänker sig till hans nivå. Har bestämt mig för att jag ska skärpa mig på den punkten från och med nu.

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Zappaholic: Ja, om vi slår Brynäs så måste vi steppa upp lite till i semi och ev final, det har du sant i. Men först måste vi slå ut Brynäs, jag vill inte jinxa för mycket med snack om semi och final än, det är många matcher kvar... 

Well, jag är ingen expert på ishockey, jag kan inte alla regler, vet inte allt om alla spelare osv, men jag tycker om att se hockey, älskar mitt lag, tycker mindre bra vissa andra lag (som alla gör), men försöker hålla mig någorlunda nyanserad. Jag är ingen jesus själv direkt, men jag ska försöka hålla mig från skriva direkta otrevligheter... :-)