Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1678926

Sv: Skellefteå AIK

När det gäller VM och Tre Kronor tror jag det lutar åt rekordfå om ens någon AIKare i truppen. 

Inte ens när vi har uppenbara stjärnor brukar det bli många och nu i år när vi har mer av ett kollektiv får man erkänna kanske det slutar med att Qatar får representera den nordligaste delen. Wallmark,Zaar,Sylvegård,Lassinannttii,Fabricius,Sandström,Hedman bedöms av Mårts kanske vara en nivå högre än finalisterna...

Öht ryms väldigt få andra spelare när LHC och HVs killar tagit plats.

Qatars silly. Kan det vara så att både Ledin och Abbotts är på väg bort? Kan Osten lyckas med konststycket skapa en sämre trupp trots miljonregnet? 

Redigerad kommentar


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Ungefär såhär tippar jag det går till när landslagsnomineringarna skett:

Mårts ringer upp till flens-Osten:

"Tjenare Rick Moranis hihihi, Mårts här, du får skicka två  utespelare till Tre Kronor men de måste vara under 40 år"

Flens-Osten tänker då.... hmmm vi har ju bara två svenskar under 40 år i laget! Flens-Osten drar till med:

"Ja du fick ju två riktiga stjärnspelare ifjol med Mannberg och Hedman. I år blir det ännu bättre, vindsnabbe tuffingen Wallmark och så Daniel Säär som inte alls är en väldigt endimensionell spelare som skjuter så fort han får pucken samt kastar sig och filmar när han förlorat den. Förstkedjanmaterial, helt klart, de har vart bofasta i vårt PP1"

Mårts:

"Du Osten, när jag kikar i statistiken ser jag bara röda minussiffror och knappt några poäng allts trots att de var bofasta i PP1. Håller verkligen dessa killar måttet för Tre Kronor?"

Osten:

"Näe nu ringer det i andra luren, jag tror det kan vara någon agent till ett par svindyra kanadicker alternativt väldigt gnetiga spelare från Finland av alla platser. Hej då"