Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1679066

Sv: Skellefteå AIK

DansbandsWolf:

Tror du på fullaste allvar att Lasse the Almighty J är intresserad av en 38-årig hjärndöd sopa? Eller kan du tänka dig en annan anledning till att Lasse kung Midas är där och bjuder och pratar med agenten?


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage:SS, kan inte undgå att se hur du ofta använder bibliska uttryck typ Mammon, Midas osv så jag förstår att du är en troende person. Absolut inget fel med det och inget konstigt i Norrlands Jerusalem Skellefteå med alla sina frikyrkor.

Här skall du få en nyhet jag tror kan intressera. Som du vet är Luleå biskopsäte för Norr- och Västerbotten och gissa vilket lag biskopen håller på i hockey? Håll i dig för det är....*trumvirvel*.....Luleå Hockey!

Informationen fick jag nu i Påsk av en väldigt väldigt insatt och trovärdig person i biskopens närhet.

Där fick du dig allt :)


Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage: Jag fick lunchen upp i näsan när jag såg detta. Om detta är sant så måste det vara för att man vill ha Ledin som en tränings-kon, dvs han får vara med på is då man tränar speciellt mot att möta griniga typer, puck-ut spel osv. Inte att få spela match. En annan sak är då målvakten idag tränar med en skyltdockegubbe framför sig och en utespelare skjuter skott för att träna skymda skott, men då sätter man dit Ledin istället som "levande måltavla" typ. 

Alternativt så har Osten planterat en hjärnparasit i Lasses hjärna på nått sätt?