Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1679402

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:Jo jag!

För övrigt kan vi notera att saik glidit på en räkmacka till finalen. I kvarten mötte man ett Brynäs som just spelat ett play in mot starka FBK och i semin fick man LHC som mentalt redan förlorat med tanke på att man de senase säsongerna åkt ut mot just saik.

Nej lag har på tok för mycket respekt för saik, skiter man i respekten likt Luleå så lägger man Marklundarna på rygg (Luleå är obesegrade i de senaste 3 inbördes mötena) så det är bästa rådet Växjö kan få även om vi redan vet att någon överdriven respekt för saik inte finns hos Lakers.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

DansbandsWolf:

Är det något lag som fick räkmacka var det Qatar. DIF var ju så totalt uppgivna och semestersugna. Förmodligen har aldrig ett lag varit så nära bli anklagade för läggmatcher.

Hade ni fått möta Brynäs i playin hade ni åkt på dyngstryk. Det var ett hån mot de andra lagen att ni var med i slutspel ni hade ju noll spel! Det var inte ishockey ni sysslade med!

Vi håller distansen ner till Lulää om vi vinner finalen. Då skiljer som ifjol tre nivåer. Vi slog FBK som slog Växjö som slog Lulää.

I år kanske vi slår Växjö som slog Frölunda som slog ut er.