Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1679406

Sv: Skellefteå AIK

DansbandsWolf:

Är det något lag som fick räkmacka var det Qatar. DIF var ju så totalt uppgivna och semestersugna. Förmodligen har aldrig ett lag varit så nära bli anklagade för läggmatcher.

Hade ni fått möta Brynäs i playin hade ni åkt på dyngstryk. Det var ett hån mot de andra lagen att ni var med i slutspel ni hade ju noll spel! Det var inte ishockey ni sysslade med!

Vi håller distansen ner till Lulää om vi vinner finalen. Då skiljer som ifjol tre nivåer. Vi slog FBK som slog Växjö som slog Lulää.

I år kanske vi slår Växjö som slog Frölunda som slog ut er.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Att Qatars köpefans ens är här och utalar sig? Vi har passerat kvartsfinalen för flera veckor sedan, och ni är på semester likt ni vart  vid denna tidpunkt i ett årtusende.

Att vi som seriesegrare har haft en lätt resa stämmer inte. Förstamatchen fick vi möta lag 8-10, och i semifinalen hade vi oturen att stöta på fjärderankade Linköping vilket var det bästa laget vi kunde ha fått,

Mitt tips till de som tycker att vi fått en lätt resa är: vinn serien!


Sv: Skellefteå AIK

Läste att nu ska fyrans Peter Jihde in som programledare i finalspelet. Trist att man växlar in C-laget vid finalspel. Jihde, uppväxt bla i Växjö... Tycker han ska fortsätta med morrontv istället.