Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1679435

Sv: Skellefteå AIK

Att Qatars köpefans ens är här och utalar sig? Vi har passerat kvartsfinalen för flera veckor sedan, och ni är på semester likt ni vart  vid denna tidpunkt i ett årtusende.

Att vi som seriesegrare har haft en lätt resa stämmer inte. Förstamatchen fick vi möta lag 8-10, och i semifinalen hade vi oturen att stöta på fjärderankade Linköping vilket var det bästa laget vi kunde ha fått,

Mitt tips till de som tycker att vi fått en lätt resa är: vinn serien!


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage:Att Marklundarna är inne här och skriver är ett hån mot hs. Eller visst ja det är ju en och samma person, my bad.

Nej nu ser vi fram emot en final där smålänsk stil och finess piskar upp sexfingrad köpmani. Visst har även Växjö utlänningar men har hållt sig till tre länder medans Lasse handlat från snart sagt hela världen. Man frågar sig vilket språk som talas i omklädningsrummet? Troligtvis gruvengelska :)

Go Växjö! Hela Sverige håller på er.


Sv: Skellefteå AIK

Vi fick möta Brynäs i kvarten som var ett helt annat lag än tidigare under säsongen. Luleå skulle fått kraftigt med spö av Brynäs om de mött varann.

Sen till semi gick de 4 första lagen från serien. I egenskap av seriesegrare fick Skellefteå möta 4e-laget. Vad är problemet? Vad är alternativet? Ettan möter Tvåan i semi? Lillebrorskomplexet från våra vänner i norr börjar bli tröttsamt.

Ska bli kul möta Växjö i final, det kommer att bli tufft, inte alls hundra säker på att vi vinner, Växjö har ett bra lag och spel, men jag tror vi maler ner dem på 7 matcher. Deras största chans ligger i att knipa första matchen i Skellefteå.