Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1680362

Sv: Skellefteå AIK

Sven Sewage:

Så mycket snuskigt. För ett par veckor sedan spådde jag Qatars damlag skulle dammsuga Modo och andra lag i dameliten som typ Erika Grahm och nu besannas detta. 

Inget konstigt eller olagligt men ett bryskt uppvaknande för Modo som tror jag varit stolta över sin damhockey. Nu plockar Porser russinen ur Modokakan och får sola sig i glansen,grattis Modo!

Redigerad kommentar


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:

men visst är det faktiskt lite som att du är synsk faktiskt. Imponerande med Grahm.

Här har du vad jag ser i spåkulan:

Qatar köper ihop ett dyrt lag fyllt med hjärndöda gruffiga gnetspelare från världens alla hörn. Flens-Osten beter sig som en osportslig jubelidiot och rättshaverist. Men mest nöjd är flens-Osten över att han lyckats köpa in ytterliggare ett reject ur Skellefteå AIKs andrahanssortering. Qatar floppar dock å de grövsta och åker ut i kvartsfinal. 

Däremot vinner Qatar någon obetydlig grej som ingen bryr sig om, CHL, damserien, DM för 16-åringar eller någon annan skit, och fansen jublar över väl spenderade pengar. "Sveriges bästa sportchef" skanderar hjärngänget i Kööp Arena och näthuliganerna följer efter. Sen blir det lite gamla hederliga "låt han dö" och "bränn, bränn, bränn" och allt är frid och fröjd uppe i ingensmansland.


Sv: Skellefteå AIK

Farbror Barbro:

Gr0k0-M0D0 kanske blir verklighet snart på riktigt på damsidan? Lite lägre konkurrens och kvalitet på damhockeyn, så där har hamsterns miljarder säkert större chans att köpa in pokaler till det i princp tomma troféskåpet. Där finns ju bara en sportslig intjänad pokal från svensk hockeys medeltid (även kallad 90-talet) samt några köpe CHL pokaler som ingen annan ville ha.

Frågan är när det händer på herrsidan? M0D0 har ju faktiskt anor och är duktiga på juniorsidan. Qatar känner nog typ: vi köper M0D0 så även vi får anor och en juniorverksamhet värd namnet?

Det som talar emot det är att M0D0 inte har så många hjärndöda spelare. Inte så mycket hjärndöd-for-the-buck som de brukar sätta stor vikt vid?