Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1680715

Sv: Skellefteå AIK

Kaiser:

Ja man får vara försiktig vad man säger för då kommer glädjedödaren Zappaholic. Enligt henne är AIK högst mediokert och har visat upp hela registret i alla matcher.

Hur det än går i finalen skulle det vara intressant efteråt samla ihop allt som sagts av andra än AIKfans kring Dubai.

Alla hejarop och förhoppningar att ett rent köpelag och främlingslegion skulle välta oss under falska argumentet "det är bra om Skellefteå AIK inte vinner".

Lite om sillyn så tycker jag det ser ut som Frölunda har problem. Om Växjö också tappar många viktiga pjäser är då de två närmaste hoten i år undanröjda. FBK kanske är på gång igen men just nu känns då AIK som klart lovande.

Väldigt många som stannar är i utvecklingsbar ålder,ex Holmström. Resten är inte så gamla det ska börja gå utför,möjligtvis Lindgren tappar någon %.

Tycker Wikegård ser stressad ut och jag tror han är rädd för kommande säsonger. 


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Farbror Barbro: har inte pratat om mediokert. På dig låter det som om SAIK åker omkring och mörkar arbetsinsats och spelregister. Det tycker jag är skitsnack. Det finns ett skickligt lag på andra sidan men det vill vissa av er inte medge.

Ursäkta om jag lägger sordi på din glädjeyra

Sv: Skellefteå AIK
Farbror Barbro: Vad tror du om Erik Andersson? Har alltid gillat honom, kvick som få, hyggligt skott (jmf med Lindgren) och användbar som forward, men vi skulle behöva en eller två tyngre pjäser till på backsidan känns det som, speciellt om Sevc skulle sticka.