Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1680717

Sv: Skellefteå AIK
Farbror Barbro: Vad tror du om Erik Andersson? Har alltid gillat honom, kvick som få, hyggligt skott (jmf med Lindgren) och användbar som forward, men vi skulle behöva en eller två tyngre pjäser till på backsidan känns det som, speciellt om Sevc skulle sticka.

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Tycker att vi är överlägsna igår. 0-3 är helt klart i underkant, med lite bättre effektivitet så hade vi petat in en 2-3 mål till. Dubai har däremot förtvivlat svårt att skapa öppna lägen eller långa anfall.

Nog förstår jag att Dubai spelar efter den taktik som Hallam tror på mest. Stabilt försvarsspel med få misstag, säckförsvar, minimalt risktagande, framåt handlar det om flipperspel eller individuella prestationer. Ganska gnetigt spel.

Det jag kraftigt ifrågasätter är Dubais tredjeperiod igår. Vad fan var det? Man ligger under med 3-0 i en SM-final, utspelade på hemmaplan inför en miljonpublik, vad gör man då? Jo, man rullar på 4 femmor, man spelar sin försiktiga förvarsinriktade hockey, ingen desperation, inga känslor. Man ger upp! I en SM-final?!? Jag tycker att det är ett väldigt dåligt ledarskap.

Hade jag vart tränare hade jag ändrat i femmorna, uppmanat till att smälla på, kasta puckar på kassen, plocka ut målvakten med fem minuter kvar tekning i anfallszon, chansa, ja vad fan som helst utan att bara rulla på 4 femmor och ge upp i en SM-final på hemmaplan.