Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1681711

Sv: Skellefteå AIK

Sven Tuta:

UPP  med farten  och våga skjut på mål istället för söka passning 95 % av anfallen så kan de gå bra


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

Andersson:

det är till stor del Dubais förtjänst att vi inte har haft samma fart och samma passningsspel. De är bra på att förstöra vårt spel och dra ner farten på oss. 

Men på något sätt tror jag att vår modell med att sprida istiden + det faktum att vi slaktade Qatar B med 4-0 och körde över Linköping med 4-1 jämfört med Dubais två 4-2 vinster nu borde börja ta ut sin rätt. Dubai har också spelat en lååång förlängning mot Frölunda, så det blir 14 matcher för dem. Dessutom matchar Hallam sina toppspelare hårdare. Tror också att våra killar är lite mer vältränade.

Kikar vi på istid så har Dubais toppspelare lirat i snart 6 timmar effektiv istid sen slutspelet drog igång. Våra toppspelare har lirat i 4 timmar drygt. Deras topp tio har lirat i 4.67 timmar, våra topp tio har lirat i 3.63. Det är alltså 4 fler matcher i snitt under en månad, drygt en extra slutspelsmatch per vecka.

Cory Murphy 5,92
Ville Varakas 5,66
Noah Welch 5,30
Eddie Larsson 4,59
Robert Rosén 4,41
Niclas Lundgren 4,39
Josh Hennessy 4,15
Tuomas Kiiskinen 4,11
Alexander Johansson 4,10
Liam Reddox 4,09
   
  4,67
 
Niclas Burström 4,14
Tim Heed 4,01
Fredrik Lindgren 4,01
Martin Sevc 3,97
Patrik Zackrisson 3,76
Janne Pesonen 3,38
Anton Lindholm 3,34
Oskar Sundqvist 3,34
Erik Forssell 3,22
Martin Lundberg 3,12
   
  3,63

Redigerad kommentar


Sv: Skellefteå AIK

Vilket gäng vi har här på hockeysnack!

Zappaholic, deppmedicin och lögner, kanske är det rentutav hallucinationer?

Mumsbiten Forsberg med det tvivelaktiga och riskfyllda arbetet, ganska avskyvärt tycker nog de flesta!

Psykot Bagdad Bob som nu trots att han skrivit 10+ gånger att han minsann aldrig läser här inne nu blivit ertappad med att... läsa här inne. Det visste jag, jag visste att han ljuger och inte har någon integritet. Har sett det beteende genom åren hundratals gånger. Jag tippar att han loggat in som en av sina andra signaturer och sen glömt att logga ut, och därför var inne under orginalsignaturen. Sådan är han. Sen ska det snyftas och vara drama queen och skvallerbytta.

Sen ett gäng män som ångrar att de flyttade till ångermanland och tvingades bo mitt i ett fismoln. Ljuga och att inte kunna något om hockey är fritidsintresserna.

Som tur är finns det några mer normala skribenter som Farbror Barbro, Kaiser och Kurtan. Ska försöka skriva mer till dem, men det är svårt när alla hjon är här inne och förorenar.