Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1683169

Sv: Skellefteå AIK

Sven-Barbro Slobodan:

Jävligt dåligt försök av dig att spela martyr, som man bäddar får man ligga helt enkelt. Som, tror det var Rytter, skrev så hånar vi inte för att vi tycker dåligt om SKAIK utan det är riktigt mot DIG och ingen annan. DÅ du hånat och gjort spektakel av i första hand Luleå, men även mkt på Brynäs och MoDo och en del på Växjö så kan man i min värld inte räkna med att man ska säga nått annat än hån tillbaka då ni losar, eller hur? Som jag ser det (till skillnad mot dig) finns det inga "goda och onda" lag, bara bra och jävligt dåliga supportrar.
Och hur lär det då Luleå förlorade mot Frölunda då?? Ja, då var det hån på hån från din sida, likadanr då MoDo riskerade att åka ut Elitserien.

Nä, måste kännas surt som räven för dig nu då trippeln storsket sig.....visst, det minst vikigaste, dvs seriesegern tog ni men i CHL blev ni smiskade på rumpan av Luleå och i SHL av Växjö.

Kom tillbaka med en annan attityd så ska även jag gratulera tom dig till era eventuella vinster och säga varma ord vid förluster. Jag har tyvärr inga förhoppningar vad det gäller dig, men hoppet är väl det sista som ska svika.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK

M.Lemmiöx rumpnisse:

martyr?

Livet går vidare. Det kunde ha vart värre. Tänk ifall man supportade ett köpelag utan anor som spelade en väldigt gnetig tråkhockey. Man har passerat skamgränsen kvartsfinal två gånger på ett årtusende, och både dessa gångerna fick man storsmisk av den värsta rivalen som man då har 8 raka slutspelsuppsmiskningar emot. Det skulle vara riktigt jobbigt.

Det skulle inte heller vara så kul ifall ens lags ledning fått någon slags psykos och liksom bestämt sig för att bli reservlaget för ovan beskrivna köpelag, att ha som strategi att tokköpa in alla rejects från det värdelösa köpelaget som diggar att förlora slutspelsmatcher. Vad händer? Jo man torskar i slutspelet år efter år.

Eller ifall man var supporter till det sämsta laget i serien som hade lite av en specialgrej att köpa in pensionärer från lingonligornas lingonliga i Kanada, spelare som Géatan Royer. Man skickar sedan TV-experter som har som specialitet att "mjölka tjuren" i utlänningarnas omklädningsrum.

Visst var det tungt att förlora SM-finalen, men jämfört med exemplen ovan... så är livet som en dans på rosor måste jag säga.


Sv: Skellefteå AIK
M.Lemiux: AMEN!!!