Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1683500

Sv: Skellefteå AIK

Wallson vinner alltså årets coach. Vi är nominerade i nästan varenda kategori vilket såklart är ett bevis på vilken stark säsong vi gjort, seriesegrare, Calof i årets rookie, Pesonen i årets forward, Heed till årets back, Svensson till årets burväktare, vi är starka i alla lagdelar. Tyvärr tyvärr saknas pricken över i:et i år och priset som spelar överlägset störst roll, där går vi bet. Sm-guldpokalen Le Mat.

SHL Awards är ju lite som filmindustrins Oscar där man prisar de bästa insatserna, och det ska bli jättekul att följa. Men det finns även en gala som kallas för Razzie awards... priset till den sämsta insatsen. Vem annars än mig skulle kunna dela ut dessa priser? Vi kanske kan kala dessa utmärkelser för Sewage Awards hihihihihihi!

Här kommer vinnarna! Bara att gratulera!

Årets ledare

flens-Osten Bergström

Motivering: Han är där och krigar efter denna utmärkelse år efter år och utmärker sig nästan alltid på något sätt. I år var det inga Svinjävla REGEL skrik emot mörkhyade, men här kommer ett litet ihopplock från den argsinte gubben: Vägra betala ut lönen till Mark in da Park. Inte bete sig respektfullt mot Chris Abbot i kontraktsförhandlingar, sedan kalla till presskonferens och offentligt såga sin kapten som gett laget 6 år utan att han kan försvara sig efter han lämnat. Den sedvanliga överklagan genom Abbots avstängning inför 7e match då man vägrar finna sig i regelverket utan fuskar och överklagar och bryter mot alla former av etik, moral och hederlighet.

Årets nyförvärv

Géatan Royer

Motivering: Han är det roligaste nyförvärvet någonsin till SHL.

Årets mest hjärndöda

Per Ledin och Jonatan Gnomström

Motivering: Delat pris. Det är omöjligt att inte ha med Ledin efter hans twitterflöde samt onda osportsliga gärningar som att grusa spelargången för motståndaren inför match. På isen har dock Gnomström vart den mest hjärndöda, sällsynt enerverande spelare som dessutom totalt saknar talang.

Årets överfall

Johan Forsberg

Motivering: Påeggad av orcher på läktarna bestämmer sig Forsberg för att krossa skallen med armbågen emot plexit  på landslagsbacken Fernholm. Uppdraget lyckades och Fernholm blev invalidiserad och Forsberg fick sitta fyra (!?!) matcher på läktaren.

Årets filmning

Karl Fabricius

Motivering: Qatar ligger under en bit in i tredje perioden i CHL finalen, och Fabbe får en lätt tackling i ryggen. Fabbe kastar sig in i planket och vevar klubban i munnen på sig själv. Sen händer något spännande... han får kraftiga spasmer och benen börjar sprattla okontrollerat! Av att han vevar klubban i truten på sig själv, utan blodföde... från truten?!? Orcherna skriker, och den köpta domarn ger 5 min. Qatar vänder då mycket oförtjänt matchen i slutminuterna, man är mer eller mindre utspelade i 55 minuter. Så vinner man sin plastiga köpeturnering, som man alltså inte klarat att kvalificera sig sportsligt för, utan man köper sig sin plats. Helt otroligt!

Årets citat

Bulan Bob

Motivering: Efter första förlusten av fyra raka i slutspelet drar den obotliga optimisten, minst sagt, Bulan Bob till med: "Efter kvällen match (förlust alltså) är jag ännu mer säker på att vi kommer att slå ut Skellefteå". Jasså?

Årets strategi

Qatar B

Motivering: Man får en snilleblixt och börjar köpa in rejects från Qatar till laget på isen och till ledarsidan. Resultat: man harvar i botten och ryker i kvartsfinal, i år igen. Är någon förvånad?

Årets back

Niklas Torp

Motivering: Det är bara att passa på och njuta av liret som denna sällsynt spelskickliga back bjuder på innan han drar till... NHL... eller division ett?

Årets forward

Daniel Mannberg

Motivering: Sällsynt målfarlig kille som inte bara bidrar med ruggiga kassar utan även vansinnigt grymma assist. Jättebra på att åka fort, framåt, och bra på att fistpumpa (tack Barbro!) på och utanför isen!

Årets expertkommentatr

Petter Rönnqvist

Motivering: Han försöker dölja sin avundsjuka missundsamhet mot Skellefteå AIK men han misslyckas gång på gång. "Mjölkar tjuren" i Skellefteås motståndares omklädningsrum efter match.

Årets supportrar

Qatar

Motivering: Hata hata hata, internethulliganer, långfinger och mordhota journalister har man ju vant sig vid från deras sida. Årets insats håller samma låga nivå. Ett axplock: Kastar in saker på isen som ingen annan. Skanderar "låt han dö, låt han dö" när Fernholm ligger utslagen på isen. Efter match attackerar man Sanny Lindström och kastar flaskor emot hans huvud, och då har Sanny haft problem med hjärnan tidigare. Mordhotar diciplinnämndens ordförande efter straffet på Christina Abbot.


Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK
Sven Sewage:
Du glömde säsongens skämt, jag nominerar Sven Sewage på grund av att man inte kan ta något han säger seriöst och verkligen hoppas han är ett troll, och är han inte det så är det verkligen på tiden att börja bli orolig för folket som bor i samma stad.