Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1708533

Sv: Övrigt
Zappaholic:

det du skriver är förstår helt korrekt. Det är vad jag tycker personligen. Har man hockeykultur i bygden likt Brynäs och Skellefteå så finns det såklart massor av mindre föreningar där pojkspelare utvecklas minst lika bra som i elitlaget.

Tycker bara att det är lite anmärkningsvärt att in EN enda spelare i norrbottens lag är från Qatar ursprungligen. Tycker inte du det?

En annan mer okunnig skribent här på HS, en synnerligen hjärndöd äcklig snubbe, han påstår däremot att Lasse Johansson sitter där och flåsar i luren när han försöker locka dessa ungdomar till Sveriges just nu mest framgångsrika förening. Ungdomar i Västerbotten, och dessutom vill såklart de duktigaste från norrbotten i Kiruna, Piteå och Boden också såklart komma eftersom de vet att vi är den förening som man utvecklas och får chansen i.

Nog undrar man såklart hur flensis gör när han "lockar" ungdomarna? För många av dem lirar ju i Qatar nu, men inte en enda av dem har som sagt Qatar som moderförening.

Jag tror inte att flensis sitter där och flåsar, nej. Jag tror att han kidnappar deras familj och tvingar dem mot deras vilja.

Som sagt, den här logiken med att man får skriva och bete sig hur som helt bara för att man håller på ett dåligt hockeylag, den köper inte jag.

Hoppas ni kniper poäng mot Frölunda ikväll!

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Ser att Christina Abbot åker på ett hårt straff efter att ha attackerat pungen. Men i motiveringen står ingenting om Christinas dubbelattack emot pungen i CHL. Den borde såklart ha räknats med och straffet borde då ha vart en 2-3 matcher till.

Qatarfilmaren har inte fått sitt straff ännu, eller ser då inget? Bara för att förtydliga eftersom det finns så många filmare att välja mellan i Qatar, det är Lagacé jag menar. Hoppas på såklart på en avstängning även där.