Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1708541

Sv: Övrigt
Ser att Christina Abbot åker på ett hårt straff efter att ha attackerat pungen. Men i motiveringen står ingenting om Christinas dubbelattack emot pungen i CHL. Den borde såklart ha räknats med och straffet borde då ha vart en 2-3 matcher till.

Qatarfilmaren har inte fått sitt straff ännu, eller ser då inget? Bara för att förtydliga eftersom det finns så många filmare att välja mellan i Qatar, det är Lagacé jag menar. Hoppas på såklart på en avstängning även där.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Trevligt resultat uppe i Qatar.
Qatar kämpar bra men efterhand när krafterna avtar så tar alla lag inklusive FBK men även KHK över.

Nog kommer Osten handla för det här Qatarlaget är ett fuskbygge bluff och extremt otrevligt titta på. Brunkare klantskallar och frökenlirare gör inget lag.

Målmässigt ganska jämnt men FBK har också några svaga kort. Linus Persson, Gunnarsson bl.a. Vet dom varit i Qatar och FBK måste sluta köpa därifrån.

Patrik Sjöberg ser jag alltid hånas av Bagdad men helt ärligt tycker jag han nästan alltid gör bra matcher. Har känsla för spelet.
Hatten av för Patrik Sjöberg. Klass rakt igenom nästa varje match.

Brynäs vinner över Frölunda bra, och även om det är opportunt så tycker jag faktiskt Frölunda inte alls är så bra som många säger.

Sv: Övrigt
Nära!

hihihihi!

ATTANS OCKSÅ!
ATTANS OCKSÅ!
ATTANS OCKSÅ!

Kvällens roligaste situation är när Nygård och Ryno kommer två mot noll. Ryno har man ju sett i liknande lägen förut! :-) Istället för att lägga in den i öppen kasse lämnar han över ansvaret till kompisen Nygård som gör en Ryno och tokmissar öppet mål utan målvakt när han får det stora darren! Sen står han ivägen och gör en jättesnygg räddning vid det tomma motståndarmålet! Vilken duo att ha inne när motståndaren tar ut sin målis!

Den kvällen kan bli en riktig kanonlördagskväll! Gäller bara att lira lite gammal hederlig Skelleftehockey så kommer det här att bli hur kul som helst. Frölunda ser ut att gå på pumpen mot Brynäs dessutom! Lite synd bara att vi ser till att Qatars bottenrival Malmö får noll poäng i helgen, men hoppas såklart att det inte sätter sig på självförtroendet på Malmös som förhoppningsvis kan klättra förbi Qatar sen i vinter.

Såg att McFlickan gick ut tidigare under matchen, men kom sen tillbaka. En smäll på handen såg det ut som? Undrar om McFlickan inte bröt en nagel där, och materialförvaltaren fick skynda sig ner på stan för att köpa en lösnagel åt McFlickan?