Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1714932

Sv: Övrigt
hanzon:

lite besviken blir man, men samtidigt så har Ohlssons prestationer vart lite för ojämna precis som nämnts. Men nog är Sebbe en bättre spelare än killar som Ehn, Lööke och Anton Karlsson. Enormt vass på rören också och skulle kunna ta en checking role med bravur, men där verkar de hellre satsa på någon spelare med fler kilon vilket i mitt tycke är helt fel. Det är stor rink i Finland.

Vi har haft en mängd jätteduktiga spelare som helt klart hållt måttet men ändå blitt förbisedda på senare år. Melker Karlsson, Johan Alm, Anton Lindholm, Arvid Lundberg, Niclas Burström, Adam Pettersson mm. Kan inte riktigt säga varför? Känslan är dock att ifall dessa hade spelat i ett lag söderut så hade de fått chansen.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Hade lite annat för mej men har sett kvartarna i CHL i efterhand.

Angående AIK vill jag inte säga för mycket. Konstaterar bara jag tror det var bättre åka ur än att fortsätta nöta på laget.

Man mjölkade turneringen på ett par trevliga bortaresor till Berlin och Davos och en försäsong som var mer omväxlande än vanligt,bra så.

Qatar åkte ju också ur. De kanske också insåg det var lämpligt kliva av tåget nu. Även om det var tydligt de var ett nummer mindre än Frölunda som tog det ganska lugnt.
Samtidigt kan vi bocka av två bommar för Qatar av klubbens tre tydligt uttalade mål.
Seriesegern är naturligtvis omöjlig och CHL.
AIK har också sagt de ville vinna CHL men jag tror inte de använt det som argument för att locka spelare.
Allt tyder på att Osten vilselett många värvningar. Det skulle handla om ett stjärnlag som skulle bli bland favoriterna till alla tre mål. Därför nappade de tillsammans med skyhög lön.
Snacka om att Flickan,Sweatt,Rajala m.fl förmodligen känner sig grundlurade. -Stjärnlag?! med chans på tre guld?! wtf!