Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1735445

Sv: SHL 2015/2016
Markus Svensson vinner honken trophy som seriens bästa målvakt. Välförtjänt, minst sagt.

Markus var utskälld andremålis i AIK IF när Skellefteå AIK plockade upp honom och utvecklade honom till den bäste svenska målvakten utanför NHL.

En annan svensk målvakt utanför NHL är ju den skotträdde Anders "Sållet" Nilsson. Han fick ju inleda i NHL, men i NHL var han sämst. Eller tredje sämst i hela NHL enligt statistiken. Plats 71! En riktig flopp i ett talangfullt Edmonton, och omdömena man fått höra är "lobotomerad" samt "kriminellt usel". Nedskickad till Bakersfield, sen skeppad Chicago Wolves. Det tog ett tag för dem att inse att Sållet är skotträdd, men nu är det kört för honom där borta. Det var ju det jag sa hela tiden! Bara att återvända till Boratland eller Kebabistan för den skotträdde förloraren.

En annan svensk "stormålis" utanför NHL är ju Mattias Modig. Efter att ha fått sparken i den Engelska storligan stack han till Boden div 2 där han nu är andremålis. Tyvärr torsk mot Härnösand med 7-0 nu senast i kvalet.

hihihihhi!

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Att konstant sparka nedåt under namnet Yoda Gör dig till en falsk profet! men utöver det uppskattar jag dina konstanta försök att provocera, du är lite som hockeysnacks Ladygaga. Hon i sin köttdräkt och du i dina 4 citat. ge alldrig upp Ihr Kampf broder!! till sist, stefan utan Krister är lika mycket mycket humor som Yoda marklund utan Farbror barbro, så ta vara på varandra!

Sv: SHL 2015/2016
En liten genomgång av våra juniorlag som är igång just nu, samt referenser till Qatar som också är inblandade på en del hörn.

I J-16 SM-slutspel i gruppstadiet så vinner vi mot Södertälje med 3 -1 i andra matchen, första krossar vi Qatar med 6-0. Ser klara ut för utslagsspel, match mot Täby näst upp. Täby som alltså vinner mot Qatar som då har 0 poäng.

I J-18 är vi klara för kvartsfinal och får välja motståndare. Jag tippar att vi väljer Timrå pga resorna. Qatar tog sig inte till slutspel, det gjorde däremot Almtuna, Timrå och Södertälje från den norra serien.

I J-20 SM-slutspel är vi klara för kvartsfinal efter att enkelt ha slagit ut ihopköpta Qatar J-20 i 2 raka matcher. Jag tippar att vi väljer AIK IF eller Djurgården pga resorna då blir lite enklare.

Summa summarum: Vi gick vidare och vi slog ut Qatar i samtliga årgångar! Som vanligt! hihihihihihi!