Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1766142

Sv: Säsongen 16/17
Måste säga jag är skeptisk till Brynäs specialuppladdning. Tror det skapar mer oro än revanschlust.
Undra om inte det handlar mer om Bulans egna tillkortakommanden.
Han trivs nog inte i staden som klätt av och förnedrat honom så många gånger Bulans fru börjar tro han bytt kön efter matcherna mot AIK.

Granström petad ner till 2a linan och PoW eller PaW centar första.
Skulle vara roligt jämföra deras lönekuvert.
Typ. PaW: Vafan Granis du har ju 4 ggr mer i månadslön men är samma typ av spelare som jag och är mer osynlig under matcherna!

Nä Sofos och Yoda vi blir nog långt från ordinarie ikväll också dessutom utan Jimmie?
Jag är inne på linjen vi måste återfå vinnarmentaliteten. Såg lite av reprisen från DIFmatchen och tycker inte det handlar om seghet,ibland kan ju AIK var nertränade.
Alla verkar åka som tusan men ingen hjälper varandra och väldigt mycket solo och lite samspel.
Dessutom ser ingen ut att tro på vinst utan vill allt ska ta slut.
Dock ser det bra ut i 3e. AIK måste hitta taktpinnen och viljan och lusten dominera och köra över.
De få någorlunda rutinerade måste kliva fram och visa vägen.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

Skrev det i Luleå boken, men skriver det här också så ni får det rätt väg och ni inte behöver anse att jag går bakom ryggen på er ;-)

Tycker det är intressant att ni fått en tuff start, och jag ser gärna att ni får ligga och kämpa nere runt slutspels strecket. Vill se er ha en riktigt dålig inledning och ligga så långt ner som bara möjligt.

Varför?

Inte för att jag ogillar er, bryr mig inte speciellt om SHL klubbarna i år när vi inte spelar där. Utan för att jag gillar att följa hockey och när man inte är med i SHL får man försöka hitta andra saker som motiverar en att följa ligan och se matcher.

Jag vill se SAIK få en riktigt prövning som t.ex FBK och HV fått vissa inledningar av serien. Detta för att se hur er organisation står pall och vad som händer, kommer man sparka spelare ledare? Kommer man köpa in spelare? Hur kommer man agera?

Lätt att leda i medvind men det är i motvind allt prövas. Lätt att bara flytta upp juniorer när man ligger i topp trots skador och att spelet hackar, men vad gör klubben ifall man slåss om en slutspelsplats? Detta är något som SAIK aldrig har behövt ställas inför utan man har varje år haft en skön resa in mot slutspelet.

Så ta det inte personligt, detta är främst något som gör att jag kan hålla SHL intresset uppe trots att Modo inte spelar där.

Se det istället som en utmaning och ligger ni långt ner i serien fram mot December och ni lyckas vända och tar er ur detta så kommer klubben i långa loppet tjäna på detta, då ni även har testats i rejäl motgång.

Men ni är inte i den situationen jag beskriver än på långa vägar, ni ligger stabilt till i mitten och ska inte vara oroliga än, 2-3 segrar tar er till toppen då serien är ung och det inte skiljer många poäng mellan lagen.

Men jag kommer hålla tummarna för att det går tufft för er så vi har ett scenario där ni slåss om en direktplats till slutspel runt jul och nyår.

Lycka till!