Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1766196

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

"Jag skrev ju vi INTE ser nertränade ut men du och Sven måste ha läst fel."

Pratar inte om nu, utan det var mest exempel på mönstret i dina analyser, det är något av detta som kommer upp varje gång, nertränade, skador, inte får in nästa växel osv. och finalen mot Växjö var ett tydligt exempel på detta.

Kan man inte erkänna att motståndet var bättre och faktiskt vara ödmjuk, ja då reagerar jag sådär och tycker att det är värdelösa analyser.

Du ser ju själv hur du resonerar fortfarande, det handlar bara om att SAIK inte kom upp i nivå mot Växjö och inte gick att känna igen. Se alla matcher igen och kolla hur smarta Växjö var, ni gick rakt i deras fälla och dom utmanövrerade er i finalen genom att vara det bättre/smartare laget, och det handlande inte om att SAIK inte kom upp i nivå.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Rytter:
Jo men den säsongen vann vi serien. Växjö kom trea 15 poäng efter.
Tre hemmamatcher mot Växjö i serien som slutade med att vi tog 8 av 9 poäng.

I min värld får jag då för mig vi är ett bättre lag än Växjö.
I finalen förlorar vi tre hemmatcher.
Jag kan ju inte vara helt fel ute om jag anser vi underpresterade.
Sedan handlar det ändå om vad jag såg ute på isen. Jag kände inte igen laget. Jag tycker många var bleka.

Du måste väl också kunna se hur Modo agerar. Att det är olika dagsform och olika hur spelarna uppträder eller har du aldrig noterat det är skillnad på matcher?

Sv: Säsongen 16/17
Rytter:

Vi har inte rosat marknaden de senaste omgångarna. Men ta och kika på skadelistan vi haft. Vi har ställt upp med 10-12 ungdomar där de flesta väger 72 kg, klart det inte håller i längden. Ändå vann vi mot Växjö, en mindre bedrift.

Det är fan tur ändå att det är förlorarnas förlorarlag Brynäs vi möter ikväll med Gnomström, Bulan Bob och gänget, sen hoppas jag innerligt på David Råttio i kassen