Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1768664

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Hahaha! Du måste ju anstränga dig för att göra dig dummare än du är. Första världskriget är old fucking news, 9/11 är old fucking news, Hagos är...eh? Va? Ett brottsoffer är han då absolut inte. Övriga händelser är precis som med Anderberg och Fernholm tragiska av olika grader, men gissa vad...likväl old fucking news.

Svaret på din fråga är att i år har HELA Luleås trupp dragit på sig lika många femminutare som Jimmie Jump.

Jag har för mig att vi även fick ett matchstraff i CHL men inte bryr sig väl ett Skeåtroll om den Kalle Anka-turneringen helt plötsligt? Jimmie har gott om tid att komma ikapp om så är fallet.

Visst är det roligare att prata med någon som håller sig till ämnet och besvarar ens frågor? Tänk om du kunde göra det också istället för att bete dig som du gör.
.
Sedan är jag 186 cm och väger 97 kg så om du ska försöka med personpåhopp så var snäll och gör dem mer personliga.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Daddeh:

bara 97 pannor. Då plockar jag dig enkelt med högern bakbunden! :-)

Egentligen brukar du vara ganska rolig och skriver med glimten i ögat, till skillnad från ärkepuckot som förpestar er sida med långa ointresanta hatfulla monologer.

Två matchstraff har ni. Jag tycker att det är fullt relevant att radda upp era överfall de senaste åren. Det är en kort tid tillbaka, endast ett par säsonger. Dessa förbrytare spelar fortfarande i ert köpelag, medan deras offer tvingas lägga ned sina karriärer.

Men i en ding ding värld så gör guld-Jimmie fler och värre grejer än era ondskans hantlangere, dessa flåbusar och serieförbrytare borde faktiskt vara portade från att beträda en rink, liksom ondingen som styr er förening. Det är vad jag tycker i alla fall.