Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1769108

Sv: Säsongen 16/17
Daddeh gör en Luleå och ska slåss,ja fy fan vilken grottmentalitet.
Jag skulle bli så lycklig om hela Luleå kommun skänktes till Finland eller Ryssland så vi slapp alla problem.

Ganska bra med Qatarseger ikväll så inte Malmö drar ifrån dessutom har de nog gjort en klassisk furiös inledning för att sedan visa sig mänskliga.

AIK börjar komma igång,det tar sig.
Visst finns det fortfarande spelare man vill se mer av men viktigast fler än juniorerna vill något.
Möller borta till uppehållet och förmodligen också Axel och Hetta.
Hoppas Cumiskey kan dyka upp snart, kanske i veckan.

Annars tycker jag det mest intressanta är ryktena om Kabanov och Zacke.
Kan vi bara dra in hyfsat med poäng innan uppehållet känns det som en nystart av serien i november.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:
Kabbe är en trevlig prick:)

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

Ja om ni troode att ni skulle få slippa mina expertkommentarer så hade ni fel! ;-)

stundom är det ren och skär propagandahockey ikväll. Mycket fint spel, äntligen bra passningar, och en hel del granna mål. Den sovjetiska traktorn har nu lagt in tvåans växel, varning till er andra!

Många som är bra ikväll. Blir det guldpucken igen till Jocke Lindström, eller ska de välja Erik Karlsson eller Henke Lundqvist? Helvittes vad bra han är när han är på humör! Guld-Jimmie står på kontoret och skymmer vid fyra mål ikväll. Aho är så snitsig och slår varenda pass på bladet. Pär Lindholm är rivig och producerar. Emil Pettersson, vilket spelsinne! Jesper Olofsson ser riktigt farlig ut när han får pucken i offensiv zon. Uj uj uj! Leksand har inget att skämmas över, de möter ändå dynastiernas dynastiförening som är på spelhumör ikväll, och då kan det gå så här.

Ser också att Brynäs lyckas vinna även om David Råttio verkar gjort sitt yttersta för att så inte skulle bli fallet. Glädjande för Brynäs att Gunde pangar in två ass och går upp på 4 poäng på 9 matcher då. Men i Yodas speciella lilla tävling mot Sebbe Aho så dunkar Aho in tre ass ikväll och drygar ut ledningen då han skrapat ihop 7 poäng. Blir spännande att följa den duellen. Som vanligt blir man dumförklarad av de andra, men tror som sagt att Sebbe kommer att gå segrande ur den striden.

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: Är du full på en vardag? Hur kan du få något av det jag skrivit till att jag vill slåss?
Håll dig till grottmålningar som du kanske förstår...även fast du knappast skulle vara någon stjärna i ett sånt sällskap heller.