Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1769175

Sv: Säsongen 16/17
förövrigt när vi nu ska ta med CHL i beräkningen så har HV åkt på en femma, oj .. då måste det vara en klubb som består av hjärndöda fiskögon typer, oj fan, DIF hade också tagit en femma, hjärndöd hjärndöd ... Färjestad har 2 stycken femmor, ja jag orkar inte fortsätta med hjärndöd retoriken men jag tror alla fattar.

Yoda, du har åkt på en schack matt men fattar ändå inte det.

avslutar med ett välkänt och löjligt citat -"hihihi"

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Wilhelmsson:

När Qatar tog minst utvisningar i serien, då var det istället upprepade terrorbrott mot den oskyldiga hockeypubliken.

HV är inte lika fula och smutsiga dom Qatar, men de har i alla fall en hjärndöd: Christina Abbot. Tidigare har de haft sin beskärda del av hjärndöda, såsom svinet Jämtin samt den hjärndödaste någonsin med bred marginal: Per "döda fiskögon" Ledin.

Sv: Säsongen 16/17
Wilhelmsson:
Ja men ta bara denne Anton Hedman så räcker det och blir över.
Det är bara en tidsfråga,när kommer han sänka nästa gång?
Killen har ett spelsätt som systematiskt leder till hjärnskakningar och ingen normal sportchef tar i honom med tång men Osten verkar ju kåt på killen.

Annars måste jag säga Pajala du får mycket gärna återkomma och lufta dina hockeytankar kring Qatar eller Luleå som du föredrar kalla er.
Du Slapshot och någon till är de enda med vettiga åsikter om ert lag och spel.

Alla andra qatarfans tycker ni har bra härligt lag med många importer som ger allt i ett trevligt spelsystem men du sågar Qatar precis som jag och Yoda bl.a.

När du blir avstängd fler gånger på ert forum eller helt enkelt utfryst så är det här inne du kan få asyl och vädra dina hemska tankar om Qatar.