Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1771836

Sv: Säsongen 16/17
Zappa är kanske inne på rätt spår för skridskoåkningen såg seg ut.
Armarna rördes som på gångare men benen var raka.
AIK såg faktiskt nedtränade ut men inte ens jag får ihop det att veckan innan uppehållet ha toktränat även om man hört de mest otroliga rapporterna kring träning och AIK.

Oj qatarerna drar växlar efter några veckor i J20. Ett säkert tecken hos förlorare.
En massa EUspelare i Qatar och vi har juniorerna i SHL.
Dessutom årets match för Qatar när AIK fokuserar på träning och utveckling.
Känns som det är två skilda verksamheter som bedrivs.

LHC imorrn och vinner vi inte är uppehållet en befrielse.
Som tur är verkar Cumiskey spela och Axel tillbaka efter uppehållet.

Nu vill man bara se något som påminner om anständig arbetsinsats men än mer lagspel och att alla visar sig,hjälper varandra och är heta framför båda målen.
Ska det vara så svårt?
Plötsligt händer det men idag är jag skeptisk det lossnar imorrn.
Nödpoäng är vad jag hoppas på mot LHC men även en total förvandling på lördag mot Frölunda borta vore också ologiskt men inte sällan är hockeyn det.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

jag lägger inte så stor vikt på resultaten för J-20. Men precis som du säger så lär det märkas om du plockar upp de 5-10 bästa spelarna varje match. Hoppas vi tar oss till slutspel i J-20 i alla fvall.

Även om spelare är på isen så behöver vi ge dem lite tid att komma in i matchtempot. Alm, Cumiskey, Möller, Guld-Jimmie, Hetta, Holmström, alla bör de ges tid att komma ikapp. Inga jäkla dussinnamn föresten.

Juniorerna som har kommit in har gjort det väldigt bra tycker jag. Kul att se dem härja på isen och jaga livet ut backarna, eller spela hur säkrt som helst på backen. Men svårt för dem att fullt ut ersätta de skadade storstjärnorna i produktionen när de fortfarande alla är tonåringar.