Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1773357

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:
Har sett matchen nu och håller helt med om att det var en bra match men även att AIK är det bättre laget. Jag tar gärna en finalrepris mot Frölunda.

Matchen blir nästan komisk när precis all missflyt som finns drabbar oss. Känns inte som det var meningen vi skulle ta tre poäng.

Jag tror faktiskt Frölunda fick sig en tankeställare.

Synd på Lindholms knä men rapporterna verkar hyfsat lovande.
Förutom skadorna så tror jag uppehållet och några matcher till kommer göra mycket för bl.a Alm,Hetta och Cumiskey.
En bra värvning skulle inte vara fel heller.
Viktigt om Axel kan dyka upp efter uppehållet och vara i bra skick.

Även om tabelläget är risigt tycker jag det finns anledning vara försiktigt positiv.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro:

Jag tillhör dem som inte är ett dugg orolig. Tycker vi spelar bra och är på uppgång. Inte så konstigt att vi inte spelat lika bra som tidigare årgångar när halva laget har legat i sjukstugan och så har vi ny offensiv tränare. Juniorerna har gjorde det bra men ersätter såklart inte storstjärnorna som saknats. Det som saknas är det där lilla självförtroendet som gör att grabbarna släpper pucken en tiondel snabbare alternativt lägger upp den i taket istället för en nära miss när läget dyker upp.

Det som jag tycker framförallt bör förbättras nu är spelet framför bägge kassarna. Vi gör väldigt få grismål framåt och har svårt att peta in pucken. Hur många puckar har vi haft balanserandes på mållinjen hittills? Framför egen kasse har spelet vart väldigt tafatt och givmilt. Det behöver vi snäppa upp.

Passningsspelet har sett bättre och bättre ut, när de skadade har fått upp tempot i kroppen kommer det att bli ännu bättre. Jag är positiv. Känner att vi kommer att klättra och vi ligger inte alls långt bakom topplagen med en fjärdedel av grundseriematcherna spelade.

Sv: Säsongen 16/17
Farbror Barbro: AIK?
Haha snälla det finns bara ett AIK och de spelar i Hockeyallsvenskan.
Jag vet att ni saknar identitet men att ta ett annat lags namn...

Väntar föresten på att du ska nämna någon stor spelare i Skellefteås historia. OBS: Andrew Calof räknas inte om du tror han kan jämföra sig med våra.