Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1811504

Sv: Säsongen 16/17
Zappaholic:

den situationen såg faktiskt inte ut som en slew foot, utan mer en brottningsmatch där båda två var lika dåliga kålsupare. Tror inte Bud blir avstängd för den, inte ens utvisning i min bok.

Däremot borde Rosselli-Olsen bli anmäld och avstängd. Utanför spelet är det lite gurgel som vanligt, och när Adam Pettersson åker för att byta så drar idioten till med en slashing upp mot ansiktet på en oförberedd spelare när pucken är på andra sidan rinken. Tar den i ögat... man behöver inte vara Einstein för att räkna ut vad som kunde ha hänt där. I min bok är en sådan förseelse en given femma och avstängning. Väldigt hög skaderisk och otroligt fult.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Zappa:

om det var den här situationen kan man då andas ut, för det är ingen slew foot. Däremot ser det ut som en 2 min för interference, men hade det tagit sådana här situationer ikväll hade det vart 120 min för oss och 140 för Frölunda när matchen var färdigspelad :-)

Rosselli-Olsens slashing i ansiktet är däremot avstängning alla dagar i veckan, totalt jäkla hjärndött beteende av honom.