Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1811512

Sv: Säsongen 16/17
lifesson:

Båda lagen spelade jävligt fult och på gränsen hela tiden, men våra spelare lyckades hålla huvuden kalla och undvek de värsta idiotgrejerna. Det gjorde däremot inte era spelare. Hela tredjeperioden såg det ut som era gubbar glömde bort att det fanns en puck på isen och istället letade de efter ett läge att dela ut en smäll. Hos oss var det väl bara guld-Jimmie som tog en dum utvsining, i övrigt var det på rätt sida av för kvällens enormt generösa gräns. Korkat av Sigalet att som tredjegubbe åka in och smälla på, kanske har hans hjärna tagit skada av att lira i Qatar? Rosselli-Olsens överfall var bland det mest idiotiska jag sett? Blir Bud vstängd för den där lilla knuffen finns det ingen rättvisa, absolut ingen slew foot.

Riktigt rolig och spännande serie detta... indijanerna från Jöttä-borrj ska få smörj! Jag lovar dig att era spelare innerst inne tänker: varför måste vi möte ett formtoppat Skellefteå direkt i kvarten, det är inte rättvist!

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Haha. Nä jag tror att de hellre möter er än Brynäs som det kunde blivit om LHC vunnit sista matchen. Så tänkte jag själv iallafall. Gött vi slapp Brynäs tänkte jag.

Ja så orutinerat som VF uppträdde i 3dje funkar inte. Jag skulle nästan påstå att det var Jimmie som vann matchen genom att vara störig överallt hela tiden. Som i pausen när han sa att det är Djungelns lag där ute. Och lite kryptiskt förklara vad han menar. Att det händer mycket där ute. Han sa det inte rent ut men man fatta ju att han menade Frölunda stod för nåt fult spel där ute.

Nä nästa match måste det uppträdas med mer kyla. Det kommer Roger se till