Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1813026

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Jag tror inte att det kan vara det mentala för hur många av spelarna i Brynäs har varit med om förlustraden? Jag tror att det snarare handlar om att kunna spela SITT spel utan att behöva anpassa sig efter motståndarna. Detta är ju precis vad som har hänt i er matchserie mot Frölunda. Ni har fått dem till att anpassa sitt spel utifrån ert spel och tvingar dem således att hitta nya roller i sitt spel. Har man spelat "sitt" spel i 52 omgångar plus alla matcher i "Kalle Anka Cup" (CHL) så blir det svårt att ändra över nån match. Deras diagonalpass över mittzonen är ju så förutsägbart att det blir väldigt lätt för er att stoppa deras uppspel. Nej, jag tror att frölunda kan ta fram golfklubborna redan på söndag.

Sen får vi se om Brynäs mäktar med att ta sig till Semin, Vi fick ju en drömstart men jag tycker att det börjar väga över mot LHC mer och mer. Hyperviktig match ikväll. Vinst ikväll och jag tror att det finns goda chanser för ett avancemang.

Sen kan vad som helst hända. Winning streaks or not...

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Noterar att Qatar köper in den nygamle smålänningen Olausson. kanske hockeyvärldens långsammaste spelare?

Sen har man letat med ljus och lykta efter något gammalt Skellefteåreject... och man fann ett i Daniel Sondrell... grattis Qatar till drället!

Ja Skuggan går från klarhet till klarhet. man sparkar alla bra spelare och behåller alla dåliga.

Det finns ingen röd linje i föreningen. Eller den röda linjen är att man ska göra motsatsen till det tidigare misslyckade året. Man byter helt strategi. Nu var det en massa utlänningar i truppen, och det gick som vanligt dåligt, så nu tror jag det blir att köpa in endast svenska spelare... spelare med bristande kvalité...

Ja lycka till Qatar. Mitt tips är att ni befäster positionen som bottenlag!