Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1813603

Sv: Säsongen 16/17
Bertilsson avgör igen! Jösses! Har alltid tyckt att han är fördjävla bra, synd att han är skadad så ofta. Eller tur för oss.

Det blev ett riktigt 0-0 maraton! Misstänker att Bulan Bob pratat med Mannberg, Gnomström, Kihlström, Råttio och Fälth innan matchen: Näe nu kör vi 0-0 dyrkan som vi brukade göra i Qatar. Sen SMSade han Fogström, Näkyvä och jättebäbisen Sylvegård innan matchen: vad tror ni om lite 0-0 dyrkan?

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Jo, det var säkert så det gick till :-)

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:
De kanske sett AIKs match och försöker nu backa sig bort från slakt :)

En klubb som värvar Sylvegård ogillas starkt. Han ligger topp 10 hat, visst ja Brynäs har Granström ,nu blev det svårt.

Vi är inte klara än heller och jag tar inget för givet. Säsongen som varit har gjort en ödmjukare.

Läste en låst rubrik NSD så jag vet bara där det sägs Olausson avstod de stora pengarna för Qatar...
Tillåt mig tvivla han hade anbud från NLA/KHL. Ja skulle vara Tyskland då.

Sondell också kanske och Skuggan säger en back är klar men måste spela klart säsongen. Om Sondell redan kritat på utan att sondera luktar det monsterkontrakt han inte tvekade inför.
Det är tydligt de lär bli Umeå som sviker igen. Qatar har inte mycket hämta hem där ute och då blir det lövare som kommer ifråga.

Sv: Säsongen 16/17
Ja så var det dags att försöka ta skalp nummer fyra mot indijanerna från Jöttä-borrj. En mycket svår match då de är utslagna vid förlust. De kommer att ge allt och lite till, så det kommer att krävas en hundraprocentig insats från oss.

Hittills har vi svarat på allt indijanerna kastat mot oss. Fysiskt spel, powerplay, kontringar, offensivt tryck, provokationer. Det enda vi inte kunnat svara på är Lärkings hittepåbedömningar. Det känns som vi har ett litet mentalt övertag, men det är små marginaler i denna sport. KÄMPA AIK!

Kan såklart inte sluta med mina Judas Priest låtar då det bringat tur. Dagens låt tillägnar jag Petterström, Hetta och Olsson som samtliga vart helt lysande i kvartsfinalen.

GRINDER! LOOKING FOR MEAT! :-)