Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1814828

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Yoda Marklund: vi supportade er också. Inte bara alla år ni var i allsvenskan, utan också nät ni var den charmiga uppstickaren i elitserien. Vad som ändrades kan ni nog själva hitta i spegeln. Skellefteås fans tappade ödmjukheten och precis som den här tråden indikerar tycker man sig vara så mycket bättre än alla andra.

Ta tillbaka ödmjukheten så får ni nog stöd istället för hånande ord från andra Norrlandslag.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
J F K:

Det är svårt att vara ödmjuk när man är så jääääävulskt bra som vi är!

Skoja ba. Det mesta är på skoj och med glimten i ögat, egentligen är jag ganska ödmjuk men jag har ett hett temparament när jag blir provocerad.

Men en sak: jag tycker att Skellefteå AIK är bättre än alla andra. Vi är de bästa. Så tror jag ganska många fans känner om sin förening när de nått framgång. Ifall de inte känner det så är det något fel tycker jag. Samma sak med en "enögd publik"... ska inte en bra hemmapublik vara enögd? Det objektiva har vi journalister och experter till, jag kommer då alltid att vara enögd och tycka att vi egentligen är bäst.

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
J F K:

Instämmer, från ett ha varit det lag man höll på efter Modo, mycket pga Wernblom och Söderberg så har det gått till att man nästan hoppas på att dom ska få det lite jobbigt.

Varför? Ja osympatiska fans i kombination med osympatiska och dryga ledare och ledande spelare som Jimmie E/Lindström/Goren mfl som har härjat genom åren har fått det att svänga runt. Att man sedan gått från en obetydligt skitklubb till toppen av SHL på kort tid har givit hybris bland fans och ledare.

Snacket om "egna" spelare och klubben som leder utvecklingen i svensk hockey är bara tröttsamt. Att man exporterar stjärnor till NHL på löpande band det är vara i fansens våta drömmar.

Vad fan har man fått fram för stjärnor egentligen? En stjärna det är en Zetterberg, Hedman, Sedin, Alfredsson, Bäckström, Forsberg, Sundin, Lindström mfl. Detta är måttet för stjärna och dit finns det ingen SAIK produkt som kvalar in, inte någon Rundblad, Larsson, Karlsson, Lindberg. Arvidsson har en bra säsong men är långt ifrån någon stjärna. ¨

Man snackar om att man ska vara en hockeystad i skelelfteå, men man har uselt publiksnitt för att vara en toppklubb och inte ens fullsatt i en avgörande hemmamatch i en kvartsfinal. Så mycket hockeyintresse finns det alltså i stan.

Som det är nu så finns det andra klubbar som jag gärna ser går bra istället, i år håller jag nog på Brynäs och HV faktiskt om VF skulle åka ur. Tycker att dessa lag gjort det bra i år och HV spelar en riktigt bra hockey.