Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1824931

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Läser att Öbba verkar entledigas från sitt kontrakt som huvudtränare. En liten skräll ändå, eftersom vi har en tränartrio. Misstänker att det är någon eller några spelare som är missnöjda.

Om man ser till spelet under säsong så är det däremot inte så förvånande. Visst har BP och PP vart briljant, men det här klapp-klapp spelet a la Sovjet från 80-talet som man tidigare vart bortskämd med har lyst med sin frånvaro. grundspelet har inte var så bra. En stor del av det kan såklart förklaras med skador, men spelmässigt var grundserien inte godkänd.

Ja vem ska nu ta över? Inte en chans att dynastiernas dynastiförening frågat efter hockeymördarna Rönken eller Bulan Bobs tjänster. Vi kör inte med inbördeskrig mot hockeypubliken och de egna fansen i vår förening. Jag slänger ut ett litet tips: guld-Jimmie. Jag tror att guld-Jimmie går in som en av tre coacher.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
En annan ledare som jag tror skulle kunna vara aktuell är den gamla AIK-legenden Wernblom. Det saknades lite jävlar anamma förra året, och både guld-Jimmie och Wernblom är sådana som inte accepterar dålig kämpaanda.

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund: Misstänker att det är Bert som är missnöjd. Jag tror att han vill vara huvudtränare.

Han presenteras nog inom kort!