Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1827024

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Tarasov:
Blir inte alla lite spaka när de möter Ulf S ? :)
Har ingen aning hur bra han är men ibland är det nog nyttigt göra annat och reflektera. Nog tror jag han kommit på grejer han skulle gjort annorlunda.

Ingen aning egentligen men media skulle älska Bert och Wikegård och kanske AB och Expressen måste öppna lokalredaktion i Skellefteå.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Farbror Barbro: Bulan överskattade enl dig, vad säger du då om att han utsetts till säsongens coach av riktiga experter?
Det var ingen bra start på din dag:)
Kryddat på det håller din sportchef på att tysta bort Petterström likt han dribblade bort Forsell förra säsongen.
Starkt jobbat not!

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Farbror Barbro:

Jag gillar verkligen Wikegård som kommentator. Rättvis, har integritet, har kunnande, ganska rolig också. Som tränare för oss är jag mer tveksam. Ser honom mer som en pådrivare, en hard man, och i den rollen har vi redan manlige Bert. Utöver detta så står Wikegård för en hockey som jag inte riktigt gillar själv, primitivt kasta in den på mål och kriga in den. Jag gillar själv mer den här Sovjetiska hockeyn med klapp-klapp spel och finess. Tycker den hockeyn gör sig bättre på stor rink, även om det såklart är viktigt att ha bra spel framför kassarna och att smälla på. Men hoppas verkligen att Wikegård får ett jobb som tränare, tror han har mer att ge. Han skulle nog kunna vara en bra tränare för ett lag som Färjestad med hockeyn de spelar.