Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1827282

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Farbror Barbro:

Martin Lundberg är en tuff och defensivt skicklig spelare som man framför allt gillat för det svartgula hjärtat. Hade vart perfekt att ha som BP spelare och som kämpe, en potentiell framtida kapten. Tidigare en begränsad spelare som moderföreningen haft tålamod med och utvecklat under lång tid.

Då går han till Växköp Fakers för några silverpengar, istället för att bli en klubblegendar??? Min känsla är att Skellefteås fans inte kommer att se med blida ögon på detta svek. Tror inte Martin är välkommen tillbaka.

Men nu får han väl leka stjärna i Växköp då istället. Ungefär som att få veta att din syster bytt karriär och blitt porrstjärna.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Lite biverkning får vi leva med när fabriken ska värnas och ge unga chansen att AIK är hårdhänta mot äldre.
Jag köper det -hellre fabrik än överdriven nostalgi.
Sedan måste det få kosta med kulturbärare men inte så mycket som Växjö erbjöd om man får gissa.
Redan steget till AHL var nog en markering Martin tyckte lönen var låg.
Påminner om Arvid Lundbergs övergång.
Min åsikt är att båda spelarna var nyttiga men inte högsta nivån och då kan man betala lite extra för de var från stan och gjort många år men det som presteras på isen kommer först. Då kan såna som Forssell och Martin komma i kläm.
Svårt konkurrera med alla andra klubbar när de vill norpa någon och lasta in extra.
Dålig tröst kanske men nog betyder det att tillväxten är fortsatt god.

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund: Klubbikonen Martin ger moderklubben ett fett finger när näsan hävdar klubbhjärtskoficienten att "kom inte här och begär löneanspråk utan ta vad vi erbjuder" juh.
Starkt av Martin att sätta ner foten, gillas skarpt och gjorde min dag.
Rimmar illa med hur Pea och andra i ledningen försvarat att pengar lagts på hög. Martin mfl har spelat för fickpengar innan de drog över pölen och uberkassan var tänkt att vara för att erbjuda hemvändare själig lön men det var tydligen ännu en apsanning (lögn).
Trist för de med riktigt klubbhjärta (fansen) men skyll inte på Martin utan rikta ert missnöje till personer högre upp i föreningen.