Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1827317

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund: Så här skrev du för bara något dygn sedan:

"Läser att dynastiernas dynastiförening för diskussioner med Martin Lundberg. Mannen, myten, legenden, som är som huggen ur sten. En jävligt hård stensort dessutom. Nu är jag ingen geolog, men någon slags härdad granit är det nog. Den mytomspunne iskrigaren som har sin egen standard i folkmun kallad för Martin Lundberg standard. En spelare som skulle kunna stirra ner Clint Eastwood och få Steve McQueen att byta kallingar.

Mamma mia! Hetta, Lundberg som yttrar i en kedja som jagar livet bland de panikslagna backarna i SHL. Inger mer fruktan än Djingis Khans och Attillas horder tillsammans tror jag?

Det luktar guld! Det kan jag säga redan nu."

Och nu är Martin en renodlad sargutspelare....där gav du surt sa räven ett ansikte och avslöjade hur dåligt du mår just nu.
Det glädjer mig :)

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
DansbandsWolf:

det är precis som jag skriver. Lundberg är en iskrigare, en tuffing, som hade fått gnugga sarg i tredjekedjan tillsammans med Hetta. Exakt som jag skriver. In kommer då Växköp med en fet sedelbunt, här ta den här för vi har inga egna spelare men vi har mycket pengar och vi lider av köpmani.

Lundberg är inte en bättre spelare än killar som Hetta, Petterström, som spelar för en mycket lägre lön än vad Lundberg får i Växköp. Det är inte Jocke Lindström, Möller, Holloway klass på Lundberg direkt, utan det är en begränsad hockeyspelare som är som bäst när det blir stök och bök in vid sargen. Sargutspelare har jag aldrig skrivit, utan sarggnuggare. Så är det faktiskt. En sarggnuggare.