Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1828012

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Farbror Barbro:

där satt den! Kul! Det var precis det vi saknade ifjol, en till producerande center som kan bidra framåt och vinna tekningar. Anderson är även bra på rören med ett bra spelsinne vilket behövs om man ska lira hos oss. Han + Bud i en andrakedja + någon leftare. Kung!

Hoppas också att vi plockar in någon kraktärsforward framåt. Någon med lite tyngd som driver på kassen. Vi har just nu Hetta som är stark fysiskt, men sen är det tunt. Vi har tappat Jimmie, Judas Lundberg går till Växköp, Holmström är väl ingen som driver på mål men har är stark efter sargen. Vi skulle ha haft någon likt Martin Lundberg fast som kan åka skridskor snabbare än en snigel. Varför inte plocka in någon ung kanadick från AHL?

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Det känns som att ni skall kunna mönstra 3 starka, sedan kan man Ohlsson/Söderlund/Wingerli som 4, de borde kunna producera mer framåt denna säs än förra. Sen är det väl en smaksak hur man formerar men i rätt omgivning så kan borde Linus L och Jesper O kunna producera. Frågan är väl hur det är med Linus jämnhet, som man så klart kan ha problem med i den åldern. Men ni har 3 riktiga kanoner i Jocke/Bud/Oscar, de kan ju driva varsin lina. Även Pär L håller riktigt hög klass, samt att både Matt A, Adam P och JO kan producera.