Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1828144

Sv: Övrigt
Ser fram emot den dag då juniorsläckar-Hedman lägger av. Kanske borde man redan nu dra en del av lönen och donera til en nyinstiftad brottsofferfond för att kunna rehabilitera gamla offer?

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Börje slår till med lite Börjegrejer:

"Jag har t o m ändrat mig och skulle vara beredd att acceptera damhockeyregler för herrhockey numera och detta i första hand eftersom jag skulle glädjas åt att våra spelare skulle slippa riskera hjärnskador."

Igår var det:

"Alla vi som älskar hockey "på riktigt" gillar ju både den spelskickliga och fysiska dimension, som bara hockey har. Annars kunde vi lika gärna digga Fia med knuff. Eller sektsupporta ett lag, med små ynkliga backar som vare sig kan spela eller ta en tackling, och dessutom anser att första isträningen består av fiskdamm och paraplydrinkar.

Hedman är en av landets skickligaste och mest aktiva när det gäller det fysiska spelet och därför varmt uppskattad av supportrar och medspelare medan klena motståndare och klena motståndarsupportrar förstås förstår, inte.

Nedan visar i alla fall Hedman hur man bäst hanterar random apa"

Ding ding! Är det någon hemma? Bättre att tänka först innan man tvångsmatar ut maratoninlägg med nonsensinnehåll som motsäger det gamla nonsenstjollret.