Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1829346

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Vet inte om Du är rätt man att kalla någon förvirrad, Du blandar och ger ifrån dig alternativa fakta som till och med inte ens Trump klarar av! Nu vet jag att det ofta är "case" som Du bygger upp och av någon konstig anledning tillåts hålla på med...

Om Du ser på J20SE tabellen 16/17 så ser Du hur SKAIK hamnade 3:a från slutet i den norraserien, lägger man ihop norra med södra så är SKAIK 4:a från slutet, slagna med hästlängder av MoDo och LULEÅ!!! SKAIK gick långt i 15/16 serie och nu utslagna i 8 delsfinal. Vet inte hur Du läser ut det men Du har säkert ett alternativt räknesätt som vi andra inte har tillgång till!

När Du ändå tar upp en annan serie så skulle det ha vart intressant att se hur länge Lejonströms J20 lag skulle överleva OM de gick upp till Super Elit, gissar på inte ens till seriestarten.

Som det här med "ert" nystartande damlag tillsammans med Clemensnäs, när de spelar i de lägre seriesystemen ska de heta Clemensnäs!
Men OM dom går upp, vilket är osett ännu så måste de byta namn till SKAIK!

Detta är INTE alternativa och förvirrande fakta utan sanningen...

Som slutord så har jag tråkiga nyheter för dig, 2018 så ska Skellefteå anordna vinter SM veckan, och om Du bara visste vilka miljonsummor som Skellefteå kommun måste satsa i andra idrotter, detta kommer att svida i kommunkassan...

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Jaca:

förklara för mig vilka som är alternativa fakta då.

Påståendet att Skellefteå AIK spelade med överlägset flest juniorer i snitt i SHL, och vi hade med flest spelare till JVM av alla lag i SHL?

Eller påståendet att löven hamnade bakom Lejonström i serien, och Lejonström fick kvala uppåt medan löven fick ta tidig semester. Sämre än Lejonström!

Vilka av dessa två påståenden stämmer inte?

Jag tycker att det bara är kul att Skellefteå kommun sponsrar idrott och att vi anordnar vinter SM. Kul! Mycket hellre det än att kommunen ska sponsra kisskonst. Jag föredrar att se skidåkning framför att se en tant kissa på scenen och så kommer en gubbe och dricker upp kisset. Inte min grej! Men smaken är som baken...