Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1830713

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

ja fem millar back är ju inte så illa pinkat! hihihihi! Undrar hur många miljarder hamstern behöver pumpa in i det läckande piratskeppet innan de kan mäta sig med oss? Enligt mina beräkningar, någonstans mellan 10 och15 miljarder per säsong.

Börje han sitter där och frustar och hatar och är så arg mest hela tiden. Tydligen ska våra grabbar med Skellefteå AIK som moderklubb inte räknas som egna produkter.

Annat är det med sprattelgubben Fabricius. Han är ju från Boden, men i Boden hävdar de att han är en Qatarprodukt. Samma sak i Frölunda, nej nej nej vi köpte honom från Qatar. Samma sak i Lev Poprad där han dammade in ett mål på 48 matcher, jag tror någon sköt honom på benskyddet så den studsade in. Ingen vill veta av honom, näe han är Qatar. Ganska exakt motsatsen till de som lirat och lirat med oss.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Yoda Marklund: Fast ibland är det lite svajigt hur ni räknar in era egna produkter. Ska till exempel Wingerli räknas in som en egen produkt då ni fostrat honom sen 16-årsåldern? Är det tidigt nog för att han ska räknas som en SAIK-spelare?