Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1831440

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Gillar om man försöker skapa 3 jämnstarka kedjor som kan mata på och har en som kan avlasta lite. Ni har ju dessutom material för att ha 3 kedjor. Finns lite olika varianter är inte främmande för att sätta ut Adam P på kanten med Anderson/Holloway och flytta upp Linus L ett hack. Lite svårt och veta hur stort kliv de yngre tar men det ger sig.

Söderlund- Andersson-Holloway
Möller - Lindholm - Hetta
J. Olofsson - Adam P - J. Lindström
Petterström - Linus L - Wingerli/Ohlsson

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Tarasov:

jag skulle nog köra så här:

Möller - Lindholm - Jocke Lindström

Holloway - Anderson - Pettersson

Söderlund - Wingerli - Hetta

Petterström - Linus Lindström - Olsson

13:e med speltid framåt: Olofsson

Reserv: Krekula

Två stycken riktigt vassa offensiva, en 3e som är bra åt båda håll, och sen en klassisk checking line. Olsson och petterström känns gjutna som 4eyttrar. Väldigt speediga forwards överlag. Adam Pettersson får ta en mer defensiv roll i andrakedjan, men han har även bra passningar och både Anderson och Bud har riktigt bra skott med sin högerfattning.


Aho - Alm

Katic - Ellis

Pudas - Djuse

7e från Öhman, Berglund, Danielsson, den med bäst form. Tror att Öhman kan få ett genombrott i år om han får vara hel.

Topp 6 backarna har tre stycken mycket skickliga offensiva backar som kompletteras med en mer defensivt säker partner. Backspelet var lagets akilleshäl ifjol ochbackarna ser väldigt starka ut på papperet. Kan vara den bästa backbesättningen vi någonsin haft? Det ska bli spännande att se vad Ellis kan åstadkomma, han har en hydda och är stabil defensivt, men har även kvalitéer offensivt vad jag läst.

Det känns som vi kommer att ha mycket puckinnehav med den här uppsättningen, väldigt spelskickliga backar.

Tycker vi har en mycket bra mix i laget med poängspelare, snabbskrinnare, speluppläggare och BP-kämpar. Bristen som jag ser det är att vi har ganska få forwards som trivs framför mål och nere i sarghörnet. Här blir Hetta en nyckelspelare, men även Lindholm och Petterström måste bidra i det fysiska spelet. men dynastiernas dynastiförening är som vanligt lite av ett glamourlag, ska man vinna måste man spela den bästa hockeyn och göra mål, krigar man i botten är det viktigare med ett stabilt gnetspel.