Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1832058

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Farbror Barbro:

kloka ord som vanligt.

Det är ett vågat drag av Qatar att försöka göra något genuint och satsa på några egna ungdomar. Men botten i SHL har aldrig vart svagare. Karlskrona, Mora, Örebro, ingen av dem är bra. Rögle och Djurgården inte heller starka. Med Qatar är det 6 st dåliga lag på papperet, i vanliga fall är det vär en 1-2 lag som inte är bra.

Det som gnager litegrann hos mig är att Rönken är i föreningen igen. Han känns väldigt kompetent, kunnig och analytisk. Det är lite oroande ifall de kan få till det, och sen växa från det. Men det är också en risk. En risk att åka ur. Åker man ur nu, och sen går det nya TV-avtalet igenom, då är det god natt. Ifall jag vore en allsvensk förening skulle jag gå all in nu de närmsta två åren. Sen är det kört. Samma sak, om jag vore Qatar skulle jag köpa och ha mig som vanligt tills TV-avtalet går igenom, och sen göra det de gör nu. Det är riskabelt.

Det man hoppas på såklart, det är ett till SM-guld, och vi har faktiskt chansen känns det som. Men nog hoppas man djupt på att Qatar och ett av bottenlagen åker ur, och sen att MoDo och Timrå går upp. Skulle var kul med två stycken riktiga genuina norrlandslag till. Oj en sak till, hoppas att löven åker ur allsvenskan också. Om allt detta händer, då bli det fest.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Rönken? Har jag inte läst nåt om eller menar du Bulan?