Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1832096

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Den skotträdde jättebäbisen Anders "Sållet" Nilsson har gjort något magnifikt. Han har inte bara lyckats lura till sig ett NHL-kontrakt en gång, utan, två, och tre gånger! Nu i Vancouver.

Jag förra året hade han näst sämst räddningsprocent i hela ligan. I år hade han tredje minst antal vinster. Näst sämst, tredje sämst. Ska trenden fortsätta, så han blir fjärde sämst nästa år? Eller ska han knipa det rättmätiga sämstaplatsen? Ska bli spännande att följa! Jag tror han blir sämst, garanterat en bottenstrid.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Pappan tydligen bodensare i grunden, något positivt. Anders Nilsson -gröningen.

Läste en amerikansk artikel där han tydligen förbättrat sig sakteligen och därför får han kontrakt.

Tydligen utbildar de om honom för han var felutbildad i Luleå HF.
Ungefär -glöm allt du lärt dig i Luleå HF för alla spelare har genomskådat det och lurar dig på läktarn med en extra passning i sidled.

I Luleå HF fick han lära sig den genomskådade gamla plankstilen "spånskivan" kanske man kan kalla det.
Den föråldrade tekniken som endast hade ett krav du skulle vara lång och bred. Handlade inte om att ta pucken utan pucken ska ta dig.
Sätt dig på knä med armarna orörliga neråt längs sidan och rör dig inte utan skapa en mänsklig spånskiva i rätt vinkel mot skytten.

Nu försöker de utbilda Nilsson i den moderna skolan Skellefteå var tidiga med att målvakten ska agera och reagera och inte bara vara en död punkt.