Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1832421

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Tarasov:

Borde egentligen inte uttala mig som någon expert få jag varken följer NHL eller AHL noga, men intrycket man får är att Tim Erixon stagnerat i utvecklingen. Ingen ungdomsspelare längre, och bofast i AHL. Får han inte lira med de stora grabbarna i årets sässe gör han bäst i att söka nya utmaningar i en ny liga.

Samma sak när jag såg Rundblad i Tre Kronor. Vad har hänt där? Såg fyrkantig ut och strålade inte direkt av självförtroende, Rundblad var dubbelt så bra som 20-åring.

Sanningen är att de andra backarna som stannade har utvecklats betydligt bättre hos oss. Nisse Burström är idag en betydligt bättre back än Tim och David. Sen kolla på en back som Anton Lindholm som fick spela 30 matcher i NHL ifjol. Ett bevis på att man inte ska dra över för tidigt och fastna i något fack. Visserligen lyckades Adam Larsson komma in i ligan efter en trög start, men den mannen har en talangnivå utöver det vanliga.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:
Anders Forsberg talade lite om Rundbland i NHL-timmen(podden med Bodin/Hugosson) , där sa han att det hände inte så mkt i Rundblads utveckling mellan 20-24. Inte så konstigt när man kollar hur mkt han fick spela de viktiga åren mellan 21-25 upp o ner, läktarn undanskymd roll osv. Han hade nästan mått bättre av hela säsonger i AHL likt den Tim Heed fått.