Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1832923

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Ett par ? och en på gränsen.

Jacob Moverare draftad och stor talang som är i OHL vad nu det är för liga men på andra sidan ändå.

Adam Thilander odraftad men också i OHL. Trodde han var given i AIKs organisation men ville pröva däröver.

Tim Erixon har ju hamnat i AHL och är gedigen där men har testat NHL en hel del. Signalerna pekar mot AHL men inte skulle jag tacka nej om han vill hem.

Jo den där Hardy Häman Aktell tror jag också mycket på. Den här säsongen skyndar de säkert långsamt efter skadan. Om han fått vara hel hade han nog debuterat redan.

Den där Enbom är vd inte sportchef som jag skrev.

Upp till bevis nu Qatar. Hålla sig kvar med köpespelare är en sak men om man nu ska testa med fler egna som jag tror inte duger för det ska se bra ut kan det haverera.

Om det kommer skador på Olausson, Sandström, Hishon eller Cehlin och Johnston floppar då tycker jag Qatar är det klart sämsta laget på papperet.

Då kanske man slipper det här galna statliga projektet att skapa ett elitlag i Luleå av alla städer.

Jo en lite smådeppig grej för Ivandrago.

Helt ärligt tror jag Markus Oscarsson blir en riktig flopp tyvärr. Möjligtvis inte helt värdelös utan tar en plats ändå.

Skellefteå AIK hade ju en enorm utveckling på de tidiga 90 talistbackarna för några år sedan.
Rundblad,Erixon, Burström, Edström, Larsson, Alm,Granberg, Lindholm och Lundberg bl.a.

Som jag minns det fick Qatar panik och om jag gissar skrek Osten -för i helvete har vi ingen yngre egen produkt som kan stå på ett par skridskor?!
Skuggan -Ja Oscarsson är då rightare och storväxt men lika talanglös som alla andra så han är nödlösningen vi får försöka med. Om vi tränar upp han fysiskt så ska han väl kunna stå ivägen åtminstone och han blir då ett namn i laguppställningen så det ser lite bättre ut.

Som inkvoterad fick han väldigt många chanser i Qatar men varje gång jag sett han spela tänker jag den där killen har inte många rätt.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:
Det jag hört om MO är inte sådär jättepositivt vare sig från Luleåhåll eller Almtunahåll, man lyfter fram ungefär samma styrkor/svagheter. Förhoppningsvis blir han 5-6 back hos oss med en lite skyddad roll. Eller att han får ut den potential som finns. Bollsinne finns iaf i släkten, hans pappa har tydligen plusstatistik på JO Waldner.

Sv: Övrigt
Farbror Barbro:

Ja hur fasen kunde jag glömma Tim Erixon??? Förlåt Tim, men vi har så jäkla många grabbar där borta nu.

Ska bli riktigt jäkla spännande att följa våra grabbar i alla fall.

Dynastiernas dynastiförening halleluja!