Skellefteå AIK

15855 inlägg · 296 ämnen

Inlägg #1836174

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Yoda Marklund:

Matchen i sig var en skitmatch, väldigt slarvigt spel från bägge lagen och mycket hawaiihockey och spel i hörnen. Jag skulle inte vara så nöjd spelmässigt om jag höll på ett lag med sm-guld ambitioner när man möter ett bottentippat KHK. Betydligt bättre värdemätare på Torsdag när man möter FBK hemma.

Det var endast två magiska avslut från Lindström som grejade tre poäng, men på det hela taget en väldigt medioker SHL match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening Silly Season
Rytter:

det var en premiärmatch. Ingen stormatch, men vi är då det klart bättre laget. Tror nog du skulle gråta av lycka om ditt MoDo kunde vara så här skickliga och spela i ett sådant här tempo under en enda period under de kommande tre åren. Karlskrona gör det svårt, alla åker järnet hemåt varenda byte, fem man på egen blålinje, ständiga interference matchen igenom, och med tanke på det så kom vi lekande lätt till bra målchanser i period ett och tre. Men måste sätta avsluten. Sen är det svårt att tagga till 100% mot ett lag som är klasser sämre och bara satsar allt på att grisa. Vi gör det bra, tre poäng, och resan mot guldet inleds på ett positivt sätt.
+2
Kommentera