Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1836445

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

det kan ju även vara så att taliban-Janne är bortrest på utbildningsläger i Afghanistan?

Känner mig rätt så säker på tre pinnar ikväll. Hemmadebut. Det är världsspelare på nästan varje position. Framåt är det klapp-klapp och en samspelt fantasirik attacklusta som får en att tänka på Sovjet under deras glansdagar. Hemåt är det tätt. Ogenomträngligt likt den kinesiska muren.

Ja det har nu kommit till Färjestads tur att få känna på dynastiernas dynastiförenings fulla kraft. Utan bonnröta lär det bli noll mål framåt för dem och flera insläppta i baken (precis som en kille som brukar gnällskriva här råkat ut för). En på förhand omöjlig nöt att knäcka för Färjestad.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja man har ju fått se lite specialdomslut. Hugg ner folk med klubban kors och tvärs, gärna när de inte ens har pucken. Ja det får man visst göra. Bra att veta.

Vi missar markeringen totalt vid 1-0. Olofsson aktar sig istället för att kasta sig och täcka skott, och missar i bytet efter ett kanonläge två meter ut fri då han drar den över mål och över plexi.

Gillar att Hetta visar vem som är alfahanen på isen. Är där och hugger på returer och bolldozrar längs med sargen. Grundel får nog byta kalsonger i paus.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Qatars hejdukar är och misshandlar folk på stan som vanligt. Står inget om mordhot eller viljan att mörda nån denna gång däremot.