Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1836475

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja man har ju fått se lite specialdomslut. Hugg ner folk med klubban kors och tvärs, gärna när de inte ens har pucken. Ja det får man visst göra. Bra att veta.

Vi missar markeringen totalt vid 1-0. Olofsson aktar sig istället för att kasta sig och täcka skott, och missar i bytet efter ett kanonläge två meter ut fri då han drar den över mål och över plexi.

Gillar att Hetta visar vem som är alfahanen på isen. Är där och hugger på returer och bolldozrar längs med sargen. Grundel får nog byta kalsonger i paus.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Otäck skada på Grundel där. Han får sig en tryckare av Lindholm, en juste men hård tackling i sargen. Tyvärr landar han fel när han ramlar efter och knäet viker sig i fel läge, usch! Lär vara borta ett tag, men hoppas han snart kommer tillbaka.

Dynastiernas dynastiförening är det klart bättre laget och skapar dubbelt så mycket. Färjestad får även hjälp av domarna och får göra lite som de vill utan utvisning. Tyvärr får de göra sina mål för billigt. Sarg ut, och mål. Vinn en närkamp i sarghörnet, kasta in den i mitten och skjut. 2-3 speglar inte matchbilden, men det är målen som räknas.