Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1836596

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Det är bara ett lag på banan i tredje perioden, och totalt sett en rättvis bortaseger av ett smart spelande bortalag. Det är en massa flipp-pass i egen zon när alla är på väg framåt, pucken bryts och det är 3-1 4-1 3-0 osv. Pucktapp i helt fel lägen. Sargut blir friläge efter värdelöst positionsspel av Berglund. Defensivt spelar Färjestad bra, duktiga på att använda klubban som tillhygge också vilket visst var tillåtet efter ändrade regler? Men grattis till Färjestad för en väl genomförd match och hoppas att Grundels skada inte är lika dålig som det såg ut. Killen låg inte kvar och bölade utan försökte ta sig till båset, men jag tror tyvärr han blir borta en längre tid.

Tråkigt med en sådan usel tredjeperiod av oss. Men oerhört glädjande att Qatar torskar bottenmötet mot Örebro. Noll mål, och hela fyra tacklingar! Storbacken Johnston lyckas spela minus och ligger då på -3. Om det inte vore för Grahn och SJälins utvisningar hade de lyckats med uppdraget att ingen Qatarhjon kom med i matchprotokollet. Örebro 4 poäng Qatar 2 poäng i dubbelbottenmötet. Hihihihi!

Nu känns det ändå bättre.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Tappen av Burström/Aho märks.(såklart) Tycker ni är rätt bra från mittzon framåt. Däremot hackar det lite när ni skall ur egen zon. Löser ni det borde ni kunna utmana.